Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Розширення мережі партнерських організацій, які співпрацюють зі службою пробації

Дата: 01.06.2021 16:20
Кількість переглядів: 540

Фото без опису

Співпраця та комплексна робота зі службою у справах дітей є важливим елементом у виправленні та ресоціалізації неповнолітніх суб’єктів пробації. Найголовнішим завданням у такій співпраці це побудувати у дитини інтерес до своєї особистості, власних позитивних якостей, замислитись про своє життя та майбутнє.
Для налагодження взаємодії зі службою у справах дітей Злинської сільської ради Маловисківським районним сектором 23.02.2021 року було проведено зустріч з начальником служби Інною Кочубей.
Під час зустрічі обговорено ряд актуальних питань, щодо проведення соціально-виховної роботи з неповнолітніми, та шляхів запобігати вчиненню ними протиправних дій, а також взаємодії Маловисківського районного сектору пробації та служби у справах дітей Злинської сільської ради при складенні органом пробації досудових доповідей відносно неповнолітніх.
Діти - наше майбутнє, це знають всі, та на жаль саме вони часто найбільше страждають від байдужості нас, дорослих. Від нас залежить якими вони виростуть. Від нас залежить їхнє майбутнє, а значить і наше. Це майбутнє всього суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь