Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 17.06.2021 10:05
Кількість переглядів: 1725

На підставі надісланого листа від Кіровоградської дирекції АТ «Укрпошта» Злинська сільська рада повідомляє мешканців Злинської ОТГ, що прийнято Постанову Кабінету Міністрів України №546 від 26.05.2021 року, якою скасовано примусове переведення пенсіонерів на отримання пенсій та соціальних допомог на банківські картки з вересня 2021 року.

Для тих осіб, яких за цей час невизначеності змусили перейти на картку, повідомляємо, що для отримання пенсії через Укрпошту необхідно подати  відповідну заяву до Пенсійного фонду щодо зміни способу отримання пенсії. Зразки заяв можна знайти у відділеннях Укрпошти.

Окрім цього 19.05.2021 року  Постановою Кабінету Міністрів України №505 внесено зміни до порядку про призначення субсидій – передбачено автоматичний перерахунок субсидій. Тобто всі одержувачі субсидій, які отримували субсидію через пошту і надалі можуть її отримувати у відділенні Укрпошти. Крім категорій домогосподарств, яким субсидія надавалася:

- у грошовій безготівковій формі;

- була призначена за фактичним місцем проживання осіб (орендарі житлових приміщень, індивідуальні забудовники, будинки яких не прийняті в експлуатацію, внутрішньо переміщені особи);

- була призначена без урахування окремих осіб з числа зареєстрованих у житловому приміщені, які не проживають за місцем реєстрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь