Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Профілактика злочнності

Дата: 29.06.2021 08:27
Кількість переглядів: 499

Удосконалення інструментів пробації в Маловисківському районному секторі філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області

Наразі надзвичайно важливим є питання профілактики злочинності. Під профілактикою злочинності слід розуміти спеціальний вид діяльності уповноважених на це державних органів, спрямований на здійснення системи певних заходів з виявлення та усунення причин і умов, що сприяють скоєнню злочинів та вплив на осіб, що схильні до протиправних дій.

Адже, профілактика злочинності - це своєрідний, найбільш гуманний спосіб боротьби зі злочинністю, засіб підтримання належного рівня правопорядку в суспільстві, забезпечення прав і законних інтересів громадян.

Маловисківським районним сектором філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області під час здійснення наглядових та соціально-виховних заходів за клієнтами пробації використовується індивідуальний підхід. Це означає, що до кожної особи слід підійти під час проведення профілактичної роботи з урахуванням її індивідуальних, вольових, психічних, та інших особливостей. Що може бути дієвим для однієї особи, те може бути шкідливим для іншої. В цьому сектору допомагають державні та громадські організації, громади району, а також волонтер пробації.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь