Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Чи можна отримати адміністративні послуги з питань застосування праці іноземців через ЦНАПи об’єднаних територіальних громад?

Дата: 09.12.2021 09:40
Кількість переглядів: 218

Для отримання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) роботодавець має подати необхідні документи до Кіровоградського обласного центру зайнятості. Подати документи можливо також через центри надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП).

Обласним центром зайнятості налагоджено взаємодію щодо прийому документів та видачі дозволів з двома ЦНАПами об’єднаних територіальних громад  (затверджено відповідні інформаційні та технологічні картки) – відділом “ЦНАП Благовіщенської міської ради” та відділом “ЦНАП Устинівської селищної ради”.

У разі звернення інших об’єднаних територіальних громад обласним центром зайнятості будуть затверджені відповідні інформаційні картки (затверджені технологічні картки є єдиними для всіх ЦНАПів).

Ознайомитись з відповідною інформацією можливо на вебсторінках громад. Наприклад, на вебсторінці Благовіщенської міської ради.

Детальніше за посиланням: https://blagovischenska-gromada.gov.ua/poslugi-13-54-42-19-05-2021/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь