Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Про результати опитування роботодавців

Дата: 24.01.2022 16:14
Кількість переглядів: 192

На нашій сторінці розміщуються матеріали за результатами пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. 11.01.2022 було розміщено матеріал про розділ “Результати щорічного опитування роботодавців” комплексного звіту “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”. Цей розділ складається з висновків загальних матеріалів та матеріалів, згрупованих у рубрики “Інформація щодо плинності кадрів у опитаних роботодавців”, “Інформація щодо добору працівників опитаними роботодавцями”, “Інформація щодо співпраці роботодавців з закладами професійної (професійно-технічної) освіти”, “Інформація щодо перенавчання працівників роботодавцями”, “Інформація щодо навичок працівників”.

В опитуванні взяли участь 916 роботодавців, у яких працює 68054 працівники (загальна кількість робочих місць по області 173902, частка опитаних складає 39,1%). За формами власності склався наступний розподіл підприємств – 50% приватна, 29% комунальна, 18% державна форма власності, 2% змішана форма власності. 54% опитаних підприємств мають ринки збуту продукції в межах міста (району), 32% в межах області, 34% в межах каїни, 11% за межами країни. 81% опитаних підприємств зазначили, що вони мають середній рівень заробітної плати відносно інших підприємств відповідної галузі.

Примітка. Матеріали опитування роботодавців використовуються, серед іншого, для покращення співпраці з ними центрами зайнятості. Ознайомитись із напрямками співпраці можливо на вебсторінці обласного центру зайнятості у розділі “Роботодавцям”.

 

Більш детально за посиланням: https://kid.dcz.gov.ua/?fbclid=IwAR0264mSAAZqFqRjJxtmFIfYs4ktcpKoSp16B6g0Y1s_8Eqs8QjuuT6qPTw

 

#служба_зайнятості #EU4Skills #ДСЗ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь