Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Навчання з нуля: електрозварник ручного зварювання

Дата: 03.06.2022 14:21
Кількість переглядів: 126

Чим займається електрозварник ручного зварювання, що повинен знати та вміти такий фахівець? Служба зайнятості пропонує професійне навчання, яке гарантує за лічені місяці опанування знань та необхідних навичок за цією професією.

Стартує навчання 7 червня 2022 року та проходитиме на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Термін навчання – 7,4 місяця.

Програма професійного навчання включає в себе не тільки вивчення теорії, а й чимало годин практики, яка дозволяє здобути та відточити необхідні навички для роботи у сфері зварювання.

Умовами направлення на навчання є: повна або базова загальна середня  освіта, вік особи не менше 18 років та медична довідка з допуском до професії.

Для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила ця інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28.

З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3Jdtth5.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь