Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Краса лікує душу: приєднуйтеся до курсів і опановуйте креативну професію

Дата: 07.04.2023 15:01
Кількість переглядів: 116

Не дивлячись на обставини, які наразі склалися у нашій державі, ми продовжуємо жити, вчимося брати позитив звідусіль, оточувати себе красою і затишком, знаходити в собі сили радіти дрібницям та насолоджуватись кожною хвилиною життя.

Яка професія може дарувати гарний настрій і позитив? Це фахівці за професією «Флорист», які не втратили своєї затребуваності у нас, нації-життєлюбів.

Державна служба зайнятості тримає руку на пульсі і саме для таких фахівців організовує курси цільового призначення задля опанування ними нових технологій,  нових стилів і форм квіткових композицій.

Якраз 18 квітня 2023 року стартують курси за навчальною програмою «Декоративно-прикладний дизайн, флористичні технології та види флористичних робіт».

Маєте естетичний смак, творчу натуру, любите експериментувати і створювати радість для інших? Знайдіть себе у флористиці разом з викладачами Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Якщо ви вважаєте, що флористика – це лише складання букетів та квіткових композицій? Це твердження можна заперечити. Флорист може бути і дизайнером інтер’єру, і учасником івент-заходів та, безперечно, як самостійна професійна одиниця – приватний підприємець. Тому, чекаємо на вас!

Є бажання підвищити свою професійну майстерність – звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: http://surl.li/eghis Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь