Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

«Родзинкою нашого одягу є вишивка»: у Кропивницькому жінка ветерана отримала грант від «єРобота»

Дата: 02.08.2023 15:59
Кількість переглядів: 56

Програма безповоротних грантів «єРобота» розширює свої можливості, і нещодавно запустився новий напрямокгрант для ветеранів та членів їхніх сімей.

Першою переможницею цією програми на Кіровоградщині стала жителька Кропивницького Тетяна Лугинець. Маючи чималий досвід ведення підприємницької діяльності та уже існуючий бізнес, жінка разом зі своїм чоловіком – учасником бойових дій вирішила взяти участь у програмі і не пожалкувала.

CHARWISH – це бренд одягу, який вже користується успіхом серед своїх клієнтів не тільки у регіоні, а й по Україні.  Уже 5 років Тетяна Михайлівна разом зі своєю командою створює дитячий, жіночий, чоловічий одяг та декорує його машинною вишивкою. Саме це і є родзинкою вбрання.

«Ми створюємо патріотичний, проукраїнський одяг: від мінімалізму до великої вишивки. Для нас дуже важливо, щоб українці обирали українське, підтримували місцевих виробників та економіку нашої країни. Адже тільки так ми змінимо країну на краще та дамо їй шанс тримати достойні позиції», стверджує підприємниця.

Наразі сімейний бізнес має свої результати, але сімя не збирається зупинятися на досягнутому. За допомогою «єРобота» підприємці хочуть розширити асортимент одягу та надавати покупцям можливість обирати товари  з високоякісним друком патріотичної символіки, що демонструє гордість за країну та її історію.

Тетяна Михайлівна,  врахувавши всі умови надання гранту, зважено підійшла до складання бізнес-плану, а також фінансових розрахунків та презентувала свою ідею членам комісії обласного центру зайнятості. Результат не забарився і перемога уже в руках.

За словами грантерки, державні кошти будуть спрямовані на придбання обладнання, матеріалів, оренду приміщення та рекламну кампанію. Для виконання умов програми та  впровадження нових технологій виробництва буде створено два додаткових робочих місця (оператора та менеджера збуту).

«Просування продукції саме українського виробництва мені це лише за щастя і я готова підіймати дух українців, реалізуючи швейні вироби з друкованими зображеннями патріотичного змісту. Наразі частину принтів нам друкують на замовлення і доводиться довго чекати та переплачувати. Саме завдяки таким програмам ми не опускаємо руки, будемо розвиватися і робити усе можливе, аби підтримувати нашу економіку», – зазначила переможниця гранту.

Ви також мрієте створити власний бізнес або ж хочете розвивати уже існуючий? Хутчіше «хапайте» підтримку від уряду та беріть участь у програмі «єРобота». Маєте вагання та хочете отримати консультацію? Звертайтеся по допомогу до фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості за номером телефону +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.

   Бажаєте самостійно дізнатися про умови надання гранту? Вам сюди. Як подати заяву? Детальна інструкція на порталі ДІЯ.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь