Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Обгрунтування орієнтовананої вартості закупівлі послуги

Дата: 08.08.2023 16:15
Кількість переглядів: 90

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія: Злинська сільська рада Новоукраїнського району Кіровоградської області; 26232, Кіровоградська область, Новоукраїнський район, село Злинка, вул. Центральна 76-А, ЄДРПОУ 04364851.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Послуги з адміністрування (оновлення) програмного забезпечення доступу до інформаційної системи, яка містить інформацію з державних реєстрів та кадастрів щодо земельних ділянок, електронну мапу полів в сільськогосподарському обробітку, аналітичні показники землекористування

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-08-04-011406-a

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі розроблені відповідно до наявної потреби. 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку кошториса на 2023 рік.
  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість визначається відповідно до пункту 2 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» від 18.02.2020 №275.

Очікувана вартість закупівлі послуг, визначена на основі направлених  3-х (троьх) письмових запитів щодо отримання цінових пропозицій (електронною поштою) надавачам дани послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь