Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Звіт поліцейського офіцера Злинської об’єднаної територіальної громади за 2023 рік.

Дата: 23.01.2024 16:26
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Фото без опису

Протягом дванадцяти місяців 2023 року надійшло 456 повідомлень кримінального та не кримінального характеру, з яких мною було розглянуто 298 (146) звернень громадян, з них отримано самостійно 158 (39).  

За вказаний період мною здійснено 9- виступів, в навчальних закладах,  де з учнями було проведено лекції що до недопущення вчинення серед однолітків «Булінгу», кримінальних та адміністративних правопорушень та відповідальність яка може настати в разі їх вчинення.

Зупинюся на профілактиці правопорушень, як кримінальних так і адміністративних. Протягом дванадцяти місяців 2023 року на території обслуговування зафіксовано 71 адміністративне правопорушення, а саме;

СТ. 51 КУпАП Дрібне викрадення чужого майна___5.

СТ. 152 КУпАП Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів.  ___ 3. 

СТ. 154 КУпАП Порушення правил тримання собак і котів.___2.

СТ. 173 КУпАП  Дрібне хуліганство.______7.

Ст. 173-2 КУпАП Вчинення домашнього насильства, насильства за ознаками статті, не виконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування____28 . 

Ст. 176. КУпАП Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення.___8.

Ст. 177 КУпАП Придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього виготовлення. ____7. 

СТ. 178 КУпАП Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцяхабо поява у громадських місцях у п'яному вигляді____6. 

СТ. 183 КУпАП Завідома неправдивий виклик спеціальних служб___4. 

СТ. 184 КУпАП Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей _1.

Щодо кримінальних правопорушень, то за звітній період мною було розкрито 12 (3) кримінальних правопорушення а саме ч.4 ст. 185 ККУ (Крадіжка) сім та ч. 1 ст. 125 ККУ. (Нанесення легких тілесні ушкоджень) чотири та ч. 1, ст. 246 ККУ (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) було проведено профілактичні бесіди з раніше судимими особами ( формальниками), особами які перебувають на обліку в відділі пробації, сімейними насильниками.

За звітній період поточного року було зафіксовано 28  випадків вчинення домашнього насильства, до правопорушників було застосовані покарання у виді – штрафу та  громадських робіт .

Також на території Злинської ТГ було проведено трии комплексних відпрацювання за участю працівників ВП №1 (м. Мала Виска), Новоукраїнського РВП ГУНП в Кіровоградській області та працівниками ТЦК м. Мала Виска. В ході проведених відпрацювань було вручено 20 повісток на виявлено адміністративні та кримінальні правопорушення.

Спільно з представниками Злинської сільської ради було здійснено ряд перевірок сімей СЖО котрі проживають на території обслуговування та після неодноразових порушень умов проживання, дітей з родин, було вилучено та поміщено до Комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Кіровоградської обласної ради. 

Я поліцейський офіцер громади, і я частина нашої громади. Я захищаю права кожного громадянина та громади в цілому. Я чесний і поважаю Закон. Я дбаю, оберігаю, підтримую. Я відкритий та працюю разом з громадою для вирішення її проблем. Я знаю свою громаду і люди знають мене. Я завжди тут!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь