Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Кропивницький хореограф здійснює дитячі мрії та розширює власну танцювальну студію з «єРобота»

Дата: 24.01.2024 16:45
Кількість переглядів: 78

Відомий хореограф не лише на Кіровоградщині, а й за її межами, керівник колективу «Три з пoлoвинoю» Єгoр Пoхиленкo цьогоріч став переможцем грантової програми «Власна справа».

Єгор Сергійович не збирається зменшувати оберти, а лише продовжує їх нарощувати. Розширення танцювальної студії сучасної хореографії «Three and half»серед першочергових завдань, адже чоловік упевнений, що танці допомагають лікувати стрес та відштовхувати негативні думки, з якими українці борються уже майже два роки. До того ж, попит на танцювальні послуги лише зростає.

«Я готовий надавати уроки хореографії усім, хто цього потребує: комусь для професійного зростання, комусь для вивчення чогось нового, а комусь просто для відпочинку. Якщо ви у дитинстві мали мрію стати балериною, то у моєму залі ця мрія може здійснитися», – розповідає підприємець.

Єгор Сергійович, маючи досвід роботи у сучасній хореографічній школі, розуміє, що для розширення студії йому необхідна фінансова підтримка та фахівці. Тому приймає рішення взяти участь у грантовій програмі «Власна справа». Виклавши усі свої амбітні ідеї в бізнес-плані, розпочинає виконувати умови програми. Крок за кроком і перемога у руках!

Уже незабаром містяни отримають танцювальний простір для учасників різної вікової категорії та хореографів, які зможуть розвивати свої навички, самовиражатися й сприяти розвитку сучасної хореографії в цілому.

Єгор Похиленко запрошує містян підкорювати вершини разом, а усім, хто має нездійсненні мрії, – обов’язково їх реалізувати.

Маєте нереалізовану бізнес-ідею? Відкривайте власну справу або розширюйте межі діючого бізнесу з грантовою програмою єРобота.

Є питання щодо отримання мікрогранту? Відповіді на них нададуть фахівці Кіровоградського обласного центру зайнятості. Телефонуйте за номером  +38 (093) 478 70 81 або пишіть нам у Telegram.

Плануєте самостійно ознайомитися з умовами надання гранту? Переходьте за посиланням. Подати заявку на отримання гранту можна на порталі ДІЯ. 

Пам’ятайте, дорогу долає той, хто йде!

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь