Злинська об'єднана територіальна громада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Ця професія - основа розвитку машинобудівної галузі

Дата: 28.06.2024 10:41
Кількість переглядів: 42

Цікаво, що це за професія? Це оператор верстатів з програмним керуванням.

Нагадаємо, що верстатне ремесло у сучасному сьогоденні є не просто технічною спеціальністю, а, свого роду, справою майже ювелірною. Адже з грубої заготівки кваліфікований спеціаліст робить акуратну деталь з блискучою поверхнею. І хоча верстатник – робітнича професія, вона є однією з найпоширеніших і найважливіших, так як технологічні досягнення в області виробництва набирають обертів з кожним днем.

Якщо вас цікавить робота з технікою, зокрема, з різними видами обладнання, обробка металів та матеріалів, то розгляньте можливість вивчитися на оператора верстатів.

На базі Одеського центру професійно-технічної освіти ви можете всього за 4,5 міс. пройти курс навчання «Оператор верстатів з програмним керуванням», що стартує 8 липня 2024 року. 

У центрі створені всі необхідні умови для того, щоб навчання було цікавим: є обладнані майстерні, навчальні кабінети, лабораторії. Слухачі у процесі навчання опановують програмування і контроль роботи повністю автоматизованої машини.

Важливо відзначити, що дана спеціальність підходить як чоловікам, так і жінкам, враховуючи, що процес діяльності здебільшого автоматизований. Після здобуття професії випускники зможуть отримати високооплачувану роботу, ефективно реалізувати здобуті експертні знання, а, за бажання, і далі розвиватись у таких сферах, як: машинобудування, верстатобудування, авіа і суднобудування, деревообробка і меблеве виробництво.

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF 

За детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/pacfp

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь